Απρίλιο ή Μάιο οι προκηρύξεις των εκπαιδευτικών !

Απρίλιο ή Μάιο οι προκηρύξεις των εκπαιδευτικών ! - Image d'illustration

Αθήνα 21.2.2006, 23:13

Tον προσεχή Απρίλιο ή το αργότερο τον Μάιο θα εκδοθούν οι προκήρυξεις για την πρόσληψη εκπαιδευτικών στα δημόσια σχολεία, εκτιμούν ανώτατα στελέχη του ΑΣΕΠ.

Με δεδομένο ότι οι προκηρύξεις πρέπει να εκδοθούν τουλάχιστον εξήντα ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων, οι τελευταίες αναμένεται να διεξαχθούν στις αρχές του καλοκαιριού και οι πίνακες των επιτυχόντων να εκδοθούν το φθινόπωρο.

Όπως έγινε και στους διαγωνισμούς των προηγούμενων χρόνων, οι κλάδοι – ειδικότητες θα ομαδοποιηθούν και θα εκδοθούν δύο ή τρεις προκηρύξεις, μία για κάθε ομάδα. Οι εξετάσεις για την κάθε ομάδα θα διεξαχθούν σε διαφορετικές ημερομηνίες, καθώς πρακτικοί λόγοι (έλλειψη αιθουσών και επιτηρητών) δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή τους σε ένα μόνο Σαββατοκύριακο.

Ήδη το υπουργείο Παιδείας προχωρεί στην καταγραφή των αναγκών σε εκπαιδευτικό προσωπικό και όπως όλα δείχνουν δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις σχετικά με τους όρους συμμετοχής των υποψηφίων και διεξαγωγής των εξετάσεων.

Από τα παραπάνω γίνεται κατανοητό ότι τα χρονικά περιθώρια για όσους θέλουν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις στενεύουν, καθώς είναι αποδεδειγμένο ότι η πολύμηνη προετοιμασία είναι βασική προϋπόθεση επιτυχίας. Οι ελπίδες αυξάνουν σημαντικά και για όσους έχουν τις προϋποθέσεις για να λάβουν προσαύξηση στην βαθμολογία (προϋπηρεσία, μεταπτυχιακούς τίτλους κ.λπ.).

Source : http://www.proslipsis.gr/...prdid=1286

Merci Dimitra ;-)

Testez vos chances de succès au prochain concours ΑΣΕΠ !!!

Préparation au Concours ASEP

Mieux réussir au concours ASEP

Voir en ligne

http://profs.gallika.net/smf/index.php?topic=708.0 : http://profs.gallika.net/smf/index.php?topic=708.0